Ontdek de kracht van Verbinding

Ontdek een nieuwe methode van overtuigen en presenteren die uitgaat van authenticiteit, respect en acceptatie, onderbouwd door de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van de werking van vertrouwen. De cursus heeft een duidelijke structuur, geeft diepgaande inzichten en is praktisch toepasbaar. De cursus is gericht op overtuigen en presenteren in elke vorm van samenwerking, maar vooral in het creëren van bereidheid tijdens overleg met collega’s, klanten, management, leveranciers en andere zakelijke relaties.

21 video’s | e-boek (36 pagina’s) | online test

Wij willen dat iedereen met deze boeiende methodiek kennis kan maken.

Daarom kost de online videocursus slechts € 29,00 !

97% van alle presentaties die dagelijks in organisaties gegeven worden zijn inleidingen tijdens overleg. Dat zijn Small Room presentaties, waarbij het doel is om na afloop een besluit te nemen over hoe met het onderwerp verder wordt gegaan. Een belangrijk kenmerk van Small Room presentaties is interactie. Er is vaak veel discussie, weerstand moet worden weggenomen, vertrouwen is noodzakelijk om instemming te krijgen. Vertrouwen bereik je door verbinding. In de cursus leer je wat verbinding inhoudt en hoe je de verbinding met jezelf en met je gesprekspartners kunt versterken.

In de videocursus maak je kennis met de nieuwe methodiek van Presenteren vanuit Verbinding.

In de cursus ontdek je jouw sterke en zwakke verbindingen. Dat maakt direct duidelijk waarom het je de ene keer wel lukt om anderen mee te krijgen en de andere keer niet.

De volledige cursus bestaat uit 21 video's. 

In afzonderlijke video’s bespreekt Presenteren vanuit Verbinding grondlegger Norbert Netten eerst de vijf hardnekkige misverstanden over presenteren. Hij geeft het belangrijke onderscheid aan tussen Large, Medium en Small Room presentaties. Daarna bespreekt hij de vier dimensies van verbinding. Wat houden deze verbindingen in en hoe werken ze in de praktijk? Elke verbinding heeft drie niveau’s. Elk niveau wordt in een aparte video besproken. Je krijgt een schat aan waardevolle informatie. Door de volledige cursus te volgen ontdek je jouw persoonlijke sterke en zwakke verbindingen in het motiveren en overtuigen van anderen. 

Wij willen dat iedereen met deze boeiende methodiek kennis kan maken.

Daarom kost de cursus slechts € 29,00 !

Bekijk alle onderwerpen van de cursus in het overzicht hieronder:

X